blue ocean seafood
  • nieuws
  • gerookte heilbot gerookte zalm gerookte haring gerookte sprot gerookte makreel gerookte zeepaling maatjes diepvries exclusieve producten
  • geschiedenis rookproces investeringen streekproduct
  • Contact
blue ocean seafood
  • nieuws/
  • Assortiment/
    • gerookte heilbot
    • gerookte zalm
    • gerookte haring
    • gerookte sprot
    • gerookte makreel
    • gerookte zeepaling
    • maatjes
    • diepvries
    • exclusieve producten
  • Info/
    • geschiedenis
    • rookproces
    • investeringen
    • streekproduct
  • Contact/
_D0N8297.jpg
blue ocean seafood

maatjes

blue ocean seafood
  • nieuws/
  • Assortiment/
    • gerookte heilbot
    • gerookte zalm
    • gerookte haring
    • gerookte sprot
    • gerookte makreel
    • gerookte zeepaling
    • maatjes
    • diepvries
    • exclusieve producten
  • Info/
    • geschiedenis
    • rookproces
    • investeringen
    • streekproduct
  • Contact/

Naast het roken van vis heeft Blue Ocean Seafood zich ook gespecialiseerd in het verwerken van maatjes. Met het oog op kwaliteit zorgen we voor een prachtig gekuist maatje met een heerlijke beet.

Biologie (Clupea harengus)

Een maatje is een jonge haring die zich nog niet voortgeplant heeft en met een minimaal vetgehalte van 16%. Maatjes kunnen maar een bepaalde periode van het jaar gevangen worden, namelijk vanaf eind mei tot eind augustus. Vandaar dat men spreekt van "het maatjesseizoen".

Maatjes kunnen het ganse jaar door geconsumeerd worden omdat deze diepgevroren in een pekel bewaard blijven. Ook om microbiologische redenen worden de maatjes sowieso 24 uur ingevroren aan een minimum temperatuur van -20°C.

Maatjeshappening

Samen met onze partners organiseren we jaarlijks maatjeshappenings. De voorziene data en informatie worden bekend gemaakt eenmaal dichter bij de maatjesperiode. Contacteer ons voor meer informatie

  • nieuws/
  • Assortiment/
    • gerookte heilbot
    • gerookte zalm
    • gerookte haring
    • gerookte sprot
    • gerookte makreel
    • gerookte zeepaling
    • maatjes
    • diepvries
    • exclusieve producten
  • Info/
    • geschiedenis
    • rookproces
    • investeringen
    • streekproduct
  • Contact/

blue ocean seafood

Blue Ocean Seafood is on of the leading smokehouses in Belgium. Tradition, quality, consistancy and service is what got them where they are today.

meer info over streekproducten

meer info over streekproducten

NIEUWS

Featured
May 16, 2017
Witte & Zoete haring vandaag officieel erkend als 100% West-Vlaams!
May 16, 2017
May 16, 2017
Apr 3, 2017
IFS checks successful once again
Apr 3, 2017
Apr 3, 2017
Mar 19, 2017
Come have a "Brugse Zot" at our stand on IFE London!
Mar 19, 2017
Mar 19, 2017
Sep 13, 2016
STREEKPRODUCTENMARKT 2016
Sep 13, 2016
Sep 13, 2016
Aug 25, 2016
Derde editie streekproductenmarkt te Oostende
Aug 25, 2016
Aug 25, 2016
Apr 20, 2016
Maatjesseizoen 2016
Apr 20, 2016
Apr 20, 2016
Mar 4, 2016
Verwelkom onze nieuwe Mascotte
Mar 4, 2016
Mar 4, 2016
Feb 28, 2016
Seafood Expo
Feb 28, 2016
Feb 28, 2016
Feb 28, 2016
Witte & zoete haring erkend als streekproduct
Feb 28, 2016
Feb 28, 2016

PRIJSOFFERTE ONTVANGEN

Naam *

Danku!

We beantwoorden uw aanvraag zo spoedig mogelijk.

Copyright © |2016|BRUGSEVISROKERIJALLOONV|, All rights reserved.

contact
Brugse Visrokerij Alloo NV / Industriezone blauwe toren / Kolvestraat 36-38 / B-8000 Brugge / T +32 50/31.46.46 / info@blueocean-seafood.be

Privacypolicy