blue ocean seafood
  • nieuws
  • gerookte heilbot gerookte zalm gerookte haring gerookte sprot gerookte makreel gerookte zeepaling maatjes diepvries exclusieve producten
  • geschiedenis rookproces investeringen streekproduct
  • Contact
blue ocean seafood
  • nieuws/
  • Assortiment/
    • gerookte heilbot
    • gerookte zalm
    • gerookte haring
    • gerookte sprot
    • gerookte makreel
    • gerookte zeepaling
    • maatjes
    • diepvries
    • exclusieve producten
  • Info/
    • geschiedenis
    • rookproces
    • investeringen
    • streekproduct
  • Contact/
DSC_0283.JPG
blue ocean seafood

gerookte zalm

blue ocean seafood
  • nieuws/
  • Assortiment/
    • gerookte heilbot
    • gerookte zalm
    • gerookte haring
    • gerookte sprot
    • gerookte makreel
    • gerookte zeepaling
    • maatjes
    • diepvries
    • exclusieve producten
  • Info/
    • geschiedenis
    • rookproces
    • investeringen
    • streekproduct
  • Contact/

Onze gerookte zalm is samen met de gerookte heilbot de core business van Blue Ocean Seafood. Het wordt internationaal verkocht en heeft een vaste waarde op de Belgische markt. Als grondstof werken we uitsluitend met verse zalm. 

Biologie (Salmo salar)

DSC_0286.JPG

Onze verse zalm importeren we uit 2 landen, nl. Noorwegen en Schotland. Enkel de beste kwaliteit komt in aanmerking om te roken: de Superior zalm uit Noorwegen en de Red Label zalm uit Schotland.

Zalm in aquacultuur is gemiddeld 2 à 3 jaar oud wanneer die geslacht wordt. De zalm blijft in kwekerijen met zoet water tot ze 150 g wegen. Op dat moment hebben ze een leeftijd van 9 à 16 maanden bereikt. Als de zalm sterk genoeg is, wordt hij verplaatst naar zout water. Hier verblijft de zalm gedurende een kleine 2 jaar.

De zalm verlaat tijdens deze periode nooit het water. Als hij getransporteerd wordt, gebeurt dit via grote buizen en schepen gevuld met water. In een proces van enkele uren wordt de vis geslacht en verpakt om een optimale, verse kwaliteit te garanderen.

Roken

We roken onze zalm zowel warm als koud. De rookprocessen variëren naargelang het verwachte eindproduct en naargelang de verwachte specificaties van de klant.

  • nieuws/
  • Assortiment/
    • gerookte heilbot
    • gerookte zalm
    • gerookte haring
    • gerookte sprot
    • gerookte makreel
    • gerookte zeepaling
    • maatjes
    • diepvries
    • exclusieve producten
  • Info/
    • geschiedenis
    • rookproces
    • investeringen
    • streekproduct
  • Contact/

blue ocean seafood

Blue Ocean Seafood is on of the leading smokehouses in Belgium. Tradition, quality, consistancy and service is what got them where they are today.

meer info over streekproducten

meer info over streekproducten

NIEUWS

Featured
May 16, 2017
Witte & Zoete haring vandaag officieel erkend als 100% West-Vlaams!
May 16, 2017
May 16, 2017
Apr 3, 2017
IFS checks successful once again
Apr 3, 2017
Apr 3, 2017
Mar 19, 2017
Come have a "Brugse Zot" at our stand on IFE London!
Mar 19, 2017
Mar 19, 2017
Sep 13, 2016
STREEKPRODUCTENMARKT 2016
Sep 13, 2016
Sep 13, 2016
Aug 25, 2016
Derde editie streekproductenmarkt te Oostende
Aug 25, 2016
Aug 25, 2016
Apr 20, 2016
Maatjesseizoen 2016
Apr 20, 2016
Apr 20, 2016
Mar 4, 2016
Verwelkom onze nieuwe Mascotte
Mar 4, 2016
Mar 4, 2016
Feb 28, 2016
Seafood Expo
Feb 28, 2016
Feb 28, 2016
Feb 28, 2016
Witte & zoete haring erkend als streekproduct
Feb 28, 2016
Feb 28, 2016

PRIJSOFFERTE ONTVANGEN

Naam *

Danku!

We beantwoorden uw aanvraag zo spoedig mogelijk.

Copyright © |2016|BRUGSEVISROKERIJALLOONV|, All rights reserved.

contact
Brugse Visrokerij Alloo NV / Industriezone blauwe toren / Kolvestraat 36-38 / B-8000 Brugge / T +32 50/31.46.46 / info@blueocean-seafood.be

Privacypolicy