blue ocean seafood
  • nieuws
  • gerookte heilbot gerookte zalm gerookte haring gerookte sprot gerookte makreel gerookte zeepaling maatjes diepvries exclusieve producten
  • geschiedenis rookproces investeringen streekproduct
  • Contact
blue ocean seafood
  • nieuws/
  • Assortiment/
    • gerookte heilbot
    • gerookte zalm
    • gerookte haring
    • gerookte sprot
    • gerookte makreel
    • gerookte zeepaling
    • maatjes
    • diepvries
    • exclusieve producten
  • Info/
    • geschiedenis
    • rookproces
    • investeringen
    • streekproduct
  • Contact/
blue-ocean-seafood-30-10-14-006.jpg
blue ocean seafood

gerookte makreel

blue ocean seafood
  • nieuws/
  • Assortiment/
    • gerookte heilbot
    • gerookte zalm
    • gerookte haring
    • gerookte sprot
    • gerookte makreel
    • gerookte zeepaling
    • maatjes
    • diepvries
    • exclusieve producten
  • Info/
    • geschiedenis
    • rookproces
    • investeringen
    • streekproduct
  • Contact/

Blue Ocean Seafood rookt al decennialang makreel. We hebben de juiste kennis in huis om de perfecte makreel te roken. Zowel makreel geheel als de makreelfilets zijn bijzonder smaakvol en nissig.

Biologie (Scomber scrombus)

De makreel is een roofvis die jaagt op kleine zeedieren zoals kleine kreeftjes en garnalen. Het is een vettige vis met een uitstekende textuur om warm te roken. De vis heeft zeer zacht vlees en is zowel vers als gerookt een lekkernij. Wat makreel zeer herkenbaar maakt, is zijn gestreepte rug. Vers is de buik zilverkleurig, maar gerookt kleurt deze oogstrelend goudbruin.

Makreelfilets

De makreelfilets worden handmatig gefileerd onder strenge controle en voorwaarden. De combinatie van ambachtelijk fileren en specifieke grondstofkeuze zorgen voor een grote, vlezige filet. Deze bewuste manier van werken zorgt ervoor dat de malse textuur ook na roken behouden blijft. 

Makreel geheel

Ook de gehele makrelen worden gerookt vanuit grote maten. Dit komt uit op ongeveer 400 g per stuk. De makrelen hebben een typisch blinkende, goudgele kleur en bestaan uit lekker zacht vlees dat smelt in de mond.

  • nieuws/
  • Assortiment/
    • gerookte heilbot
    • gerookte zalm
    • gerookte haring
    • gerookte sprot
    • gerookte makreel
    • gerookte zeepaling
    • maatjes
    • diepvries
    • exclusieve producten
  • Info/
    • geschiedenis
    • rookproces
    • investeringen
    • streekproduct
  • Contact/

blue ocean seafood

Blue Ocean Seafood is on of the leading smokehouses in Belgium. Tradition, quality, consistancy and service is what got them where they are today.

meer info over streekproducten

meer info over streekproducten

NIEUWS

Featured
May 16, 2017
Witte & Zoete haring vandaag officieel erkend als 100% West-Vlaams!
May 16, 2017
May 16, 2017
Apr 3, 2017
IFS checks successful once again
Apr 3, 2017
Apr 3, 2017
Mar 19, 2017
Come have a "Brugse Zot" at our stand on IFE London!
Mar 19, 2017
Mar 19, 2017
Sep 13, 2016
STREEKPRODUCTENMARKT 2016
Sep 13, 2016
Sep 13, 2016
Aug 25, 2016
Derde editie streekproductenmarkt te Oostende
Aug 25, 2016
Aug 25, 2016
Apr 20, 2016
Maatjesseizoen 2016
Apr 20, 2016
Apr 20, 2016
Mar 4, 2016
Verwelkom onze nieuwe Mascotte
Mar 4, 2016
Mar 4, 2016
Feb 28, 2016
Seafood Expo
Feb 28, 2016
Feb 28, 2016
Feb 28, 2016
Witte & zoete haring erkend als streekproduct
Feb 28, 2016
Feb 28, 2016

PRIJSOFFERTE ONTVANGEN

Naam *

Danku!

We beantwoorden uw aanvraag zo spoedig mogelijk.

Copyright © |2016|BRUGSEVISROKERIJALLOONV|, All rights reserved.

contact
Brugse Visrokerij Alloo NV / Industriezone blauwe toren / Kolvestraat 36-38 / B-8000 Brugge / T +32 50/31.46.46 / info@blueocean-seafood.be

Privacypolicy